Dator & hårdvara

Vi säljer och utför underhåll på företags IT-miljö inklusive datorer och nätverk. Vi ser till att du får ut det mesta av IT för att underlätta ditt dagliga arbete. Genom serviceavtal kommer vi ut och arbetar förebyggande för bästa funktion.

Våra trevliga och kompetenta tekniker utför även datorservice på företag i Katrineholm, Flen, Vingåker och övriga närregionen.

Vi hjälper er när allt står still, eller i förebyggande syfte för att minska riskerna för ett avbrott. Det gäller oavsett val av nätverksteknik, det spelar ingen roll om du har ett litet hemnätverk eller ett mer komplext företagsnätverk.

Datorer

Vi säljer kraftfulla och robusta datorer från Dell. Våra datorer är anpassade för passa små- till medelstora företag men vi kan alltid skräddarsy vårt erbjudande för att passa ditt specifika behov.

Tillbehör & kringutrustning

Vi har Katrineholms största utbud av tillbehör och kringutrustning till datorer. Vi har allt från nätverkskablar i alla sorters längder till kylpasta och väskor till din bärbara dator.

IT-hjälp med RUT-avdrag

Nu kan du boka ett hembesök för att få hjälp med din IT-utrustning. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket.

Vill du veta mer?

Christian Wallinder
Telefon: 0150-66 26 58
christian.wallinder@forss.se

Skrolla till toppen