Datorer

Vi är experter på IT-utrustning för företag.

Vi säljer kraftfulla och robusta datorer från Dell. Våra datorer är anpassade för passa små- till medelstora företag men vi kan alltid skräddarsy vårt erbjudande för att passa ditt specifika behov. I vårt sortiment finns både bärbara och stationära datorer. Vi kan leverera en helhetslösning med dator, skärm, tangentbord och mus speciellt anpassad för dig.

Fördelen med att köpa en dator från oss:

  • Våra företagsdatorer från Dell är kända för att ha en lång livstid utan krångel, vilket gör dem väldigt prisvärda.
  • Vi gör alltid en leveransservice som hjälper dig att komma igång med din dator. Du behöver bara koppla in strömsladden och börja arbeta.
  • Skulle din dator mot förmodan strula, så är vi aldrig långt borta. Vi kan lösa problemen på plats och är alltid noga med att ingen av din data ska försvinna.
  • Nästan alla datorer vi säljer har på platsen-garanti. Det innebär att en reparatör kommer ut och reparerar hårdvarufel på plats hos kund (se garantivillkor för mer info). Detta sparar dig mycket tid jämfört med att skicka iväg datorn på service under ett par veckors tid.

Kontakta oss så tar vi fram ett förslag som passar just dig.

Datorservice

Kompetenta tekniker som hjälper dig förebygga avbrott eller vid akuta ärenden.

Dataräddning & diskrekonstruktion

Har din hårddisk kraschat? Är du rädd att förlora viktiga data som dokument, bokföring, bilder etc? Då har du hamnat på helt rätt ställe.

IT-hjälp med RUT-avdrag

Nu kan du boka ett hembesök för att få hjälp med din IT-utrustning. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket.

Vill du veta mer?

Christian Wallinder
Telefon: 0150-66 26 58
christian.wallinder@forss.se

Skrolla till toppen