Dataräddning & Diskrekonstruktion

Rädda hårddisken hos Forss Webservice AB

Dataräddning - Forss Webservice AB

Har din hårddisk kraschat? Är du rädd att förlora viktiga data som dokument, bokföring, bilder etc? Då har du hamnat på helt rätt ställe.
Vi är ett kundorienterat företag som är måna om att ge en personlig service och support för både företag och privatpersoner som drabbats av en hårddisk-krasch.

Om hårddisken är fysiskt skadad måste den behandlas ytterst varsamt. Om det är värdefull data ska du inte prova själv, du kan förvärra skadan och göra en disk recovery omöjlig. Med vår dataräddning kan filer och dokument i de flesta fall återskapas. Vi hjälper dig med rekonstruktion av information på din dator och hårddisk.

Vi arbetar tillsammans med ledande leverantörer av dataräddning och diskrekonstruktion för att säkerställa kvalité och leverans.


Mattias Forss

 

Har din hårddisk kraschat?

Kontakta oss redan idag genom att besöka vår butik och verkstad på Lövåsen i Katrineholm eller ring oss på 0150-66 26 00

 

 

 


Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.