RIT-avdraget Forss Webservice AB

IT-hjälp med RUT-avdrag

Nu kan du boka ett hembesök för att få hjälp med din IT-utrustning. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket.

Sedan den 1 augusti 2016 omfattas RUT-avdraget även för IT-tjänster i hemmet vilket innebär att du kan få hjälp med din IT till ett skattereducerat och förmånligt pris.

Några exempel på vad du kan få hjälp med

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler.
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

Fakta om RUT

Tjänsterna ger rätt till rutavdrag när arbetet utförs i köparens bostad och gäller arbete med att ta i bruk, installera, reparera och underhålla. Även enklare rådgivning och handledning som ges i samband med arbeten enligt exempel ovan ger rätt till rutavdrag.

Detta omfattas inte av RUT-avdraget

Telefonrådgivning, reparation i verkstad, programmering av programvara och utrustning som kan kommuniceras med olika IT-lösningar såsom inbrottslarm och smarta vitvaror.


Andreas Karlsson 

Boka ditt hembesök redan idag!

Kontakta oss på 0150 - 66 26 00 eller via
e-post info@forss.se redan idag.


Källa: Skatteverket - Fler tjänster i rutavdraget från 1 augusti 2016

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.