Domännamn

Domännamn är idag en självklarhet för alla företag. Det har även blivit mycket vanligt även för en personliga hemsidan eller bloggen. Med ett eget domännamn får ni t.ex. www.företag.se, er alldeles egen identitet på Internet.

Sök domännamn:

.


Domännamn med webbhotellpaket

Vi kopplar naturligtvis in ert domännamn till våra tjänster. Om ni abonnerar på ett webbhotellpaket från oss och använder ett eget domännamn blir era e-postadresser valfritt@ertdomännamn.se och er hemsideadress www.ertdomännamn.se

Endast registrering / Parkering

Ni kan parkera/reservera domännamnet hos oss till det blir dags att börja använda det. Detta är bra om ni har något varumärke eller företagsnamn där ni inte vill riskera att någon annan ska kunna ta namnet.

Domännamn med åäö? Fungerar dem och ska man ha dem?

Domännamn med ÅÄÖ fungerar främst som ett komplement till din vanliga domän utan ÅÄÖ. I dagsläget är användare så vana att ta bort ÅÄÖ i webbadresser även om man säger att adressen är www.företaget.se. Dock kan det vara bra för att säkra upp sitt ÅÄÖ-domännamn så inte en konkurrent registrerar det, eller om någon skriver din domän med prickar så kommer de rätt ändå.

IDN-domännamn (med åäö) är beroende av stöd i webbläsaren. Den populära webbläsaren Mozilla Firefox har haft stöd för detta länge. Internet Exporer har haft inbyggt stöd sedan version 7. Observera att många e-postprogram saknar stöd för IDN-domäner, vilket gör att vi rekommenderar att man använder ett domännamn utan ÅÄÖ i sin e-postadress.

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.