Om Forss Webservice AB

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat och lokalt IT-företag från Katrineholm som grundades 1998. Sedan dess har vi dagligen hjälpt våra kunder att använda IT på bästa sätt, så att de kan öka sin lönsamhet. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Det finns flera goda exempel på smarta lösningar som frigör tid hos våra kunder, så att fokus kan läggas på kärnverksamheten. Vi hjälper även våra kunder att marknadsföra sig på webben, för att skapa fler affärer. De specifika behoven står alltid i fokus och lösningarna anpassas för varje kund.


Kontor och butik på Lövåsen i Katrineholm

Helhetsleverantör inom IT

Vi levererar ett brett utbud av IT-lösningar, som gör att ni slipper ha flera IT-leverantörer:

  • Webbyrå (webbplatser, e-handel, webbutveckling m.m.)
  • Drifttjänster (webbhotellpaket, domännamn, serverlösningar m.m.)
  • Bredband (via fiber i stadsnätet i Katrineholm och Vingåker)
  • Företagsdatorer, nätverk och service

Så började det

Forss Webservice AB grundades år 1998 av den då 13-åriga Mattias Forss, som redan då hade ett stort intresse av teknik och att hjälpa andra utnyttja denna på rätt sätt. Till en början hölls verksamheten på en hobbynivå, för att några år senare expandera tack vare nöjda och återkommande kunder.

Resan har gått via bl.a. den klassiska källarlokalen till att vi idag inryms i en egen fastighet på expansiva Lövåsen i Katrineholm, är rikstäckande och har över 2000 kunder.

Med vår framgångshistoria bakom oss och långa erfarenhet ser vi fram emot att fortsätta expandera vår verksamhet och hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Välkommen in till oss idag!

Mattias Forss

Mattias Forss

.

Vill du att vi kontaktar dig?

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss!

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.