Serverhotell - Hyr server VPS

Hyr server VPSVi erbjuder ditt företag tjänsterna virtuell server (VPS), co-location och dedikerad server. Om du hyr en server hos oss får du en driftssäker och kostnadseffektiv serverlösning. Där du inte själv behöver lägga tid, pengar och resurser på utrustning och kunskap. Det står vi för istället.

Tjänsten virtuell server (VPS) (pris från 295 kr/mån) innebär att ni hyr en del i vår servermiljö, där ni enkelt kan växa allt eftersom era behov förändras. Vi erbjuder även dedikerad server och co-location.

Kontakta oss idag för att diskutera ert behov och fördelarna med att placera er server hos oss.

Mjukvara

Forss Webservice AB har SPLA-avtal (Service Provider License Agreement) med Microsoft, vilket är ett krav för att bedriva hostingsverksamhet med Microsoftprodukter. Ni får tillgång till servermjukvara från Microsoft för en låg månadskostnad.

 

 


Mattias Forss

 

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss för att diskutera ert behov och hur vi kan hjälpa just er!
Ring oss på 0150 - 66 26 00, e-posta info@forss.se eller fyll i kontaktformuläret till höger för att boka ett förutsättningslöst möte.

Välkommen!
Komplettera er tjänst

  • DNS-hantering
  • Tillgång till vårt e-postsystem
  • Brandvägg / firewall
  • Övervakning
  • Utökad service och beredskap (serviceavtal)
  • Säkerhetskopiering / backup

Miljövänlig serverdrift

Vi strävar alltid efter att arbeta och tänka miljövänligt. Vår serverhall har el endast från vind och vatten, som båda är förnybara källor. Vi har en miljövänlig kylanläggning som använder kyla från berget under serverhallen. Förutom detta har vi en strömsnål drift med många virtuella maskiner.

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.