IT-hjälp

Nu kan du boka ett hembesök för att få hjälp med din IT-utrustning. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket.

Sedan den 1 augusti 2016 omfattas RUT-avdraget även för IT-tjänster i hemmet vilket innebär att du kan få hjälp med din IT till ett skattereducerat och förmånligt pris.

Några exempel på vad du kan få hjälp med

  • data- och IT-utrustning, till exempel persondatorer, läsplattor, tv-apparater, smart telefoner och spelkonsoler.
  • kringutrustning som stödjer data- och IT-utrustningen och som är sammankopplade med dessa, till exempel skrivare, skannrar och avläsare.
  • dataprogram och dataförbindelser som hanterar hushållens IT-utrustning och som kan ta emot och/eller sända elektronisk kommunikation, till exempel modem, routrar, fiber- och nätverkskablar samt wifi-utrustning.

Fakta om RUT

Tjänsterna ger rätt till rutavdrag när arbetet utförs i köparens bostad och gäller arbete med att ta i bruk, installera, reparera och underhålla. Även enklare rådgivning och handledning som ges i samband med arbeten enligt exempel ovan ger rätt till rutavdrag.

Boka ditt hembesök redan idag!

Kontakta oss på 0150 – 66 26 00 eller via e-post info@forss.se redan idag.

Detta omfattas inte av RUT-avdraget

Telefonrådgivning, reparation i verkstad, programmering av programvara och utrustning som kan kommuniceras med olika IT-lösningar såsom inbrottslarm och smarta vitvaror.

Källa: Skatteverket – Fler tjänster i rutavdraget från 1 augusti 2016

Datorservice

Kompetenta tekniker som hjälper dig förebygga avbrott eller vid akuta ärenden.

Dataräddning & diskrekonstruktion

Har din hårddisk kraschat? Är du rädd att förlora viktiga data som dokument, bokföring, bilder etc? Då har du hamnat på helt rätt ställe.

IT-hjälp med RUT-avdrag

Nu kan du boka ett hembesök för att få hjälp med din IT-utrustning. Vi drar av halva arbetskostnaden direkt och hanterar kontakten med Skatteverket.

Vill du veta mer?

Christian Wallinder
Telefon: 0150-66 26 58
christian.wallinder@forss.se

Skrolla till toppen