Starta eget

Vad roligt att du funderar, har eller ska startat ett eget företag. Vi vill börja med att önska dig stort lycka till.

Här är några exempel på vad vi kan hjälpa er med:

 • Webbyrå (ex. hemsidor, e-handel, webbutveckling)
 • Drifttjänster (ex. domännamn, webbhotellpaket, e-postlösningar)
 • Server i molnet (hyrd server, datalagring, systemutveckling)
 • Bredband (via fiber i stadsnätet för Katrineholm och Vingåker)
 • Datorer, skrivare, servrar, nätverk och service

När man startar eget företag är det mycket man behöver tänka på för att vara så effektiv som möjligt och för att få en bra start med det nya företaget. Några av sakerna som man som nyföretagare behöver ta ställning till är:

 • Identiteten
  Du har troligtvis redan funderat ut ett företagsnamn, men hur ser ditt företags identitet ut? För att du ska bli ihågkommen och synas på ett bra sätt behöver du inte bara ett bra företagsnamn utan även en logotyp. Låt oss hjälpa dig att ta fram en logotyp och visitkort som du kan ge potentiella kunder när du träffar dom.
 • Professionell e-postadress
  Använd inte en gratis mejladress som ex. gmail.com när du kommunicerar som ditt företag med dina kunder. Se till att du har en professionell e-postadress som ex. info@dittforetag.se. Vill du undersöka om domännamnet du funderar på är tillgängligt, så gör du det enkelt på vår hemsida www.forss.se/domannamn där du även kan beställa och skydda ditt domännamn
 • Arbetsredskap
  Välkommen till oss för rådgivning och inköp av dator efter just ditt behov. Vi säljer kvalitetsdatorer med hög prestanda från Dell. Vi erbjuder även helhetslösningar med dator, skärm, tangentbord och mus speciellt anpassad för dig. Alla våra datorer är leveransservade så att du snabbt och enkelt kan börja jobba och fokusera på din kärnverksamhet. Vi är experter på IT-utrustning för just företag.
 • Marknadsföring
  Nu när du har domännamn, professionell e-post och bra arbetsredskap är det dags att börja skapa dig en kundstock. Kunderna är idag väldigt pålästa och använder sig gärna av Google för att hitta den produkt, tjänst eller företag som de vill göra affärer med. Syns du inte så finns du inte.Vi kan hjälpa dig att producera en skräddarsydd hemsida till ditt företag som syns bra på Google, är mobilanpassad och som säljer. Vill du driva mer trafik till hemsidan så kan vi även hjälpa dig med annonsering via Google, sk. Google AdWords.

Erbjudande till nystartade företag

Vi vill hjälpa dig att komma igång så vi bjuder dig som nystartad på ett domännamn (.se) och e-postpaket under de första sex månaderna (värde 1 279 kr) som gör att du som nyföretagare får en snygg och professionell e-postadress.

Ring oss på 0150 – 66 26 00 eller mejla på info@forss.se för att ta del av detta erbjudande redan idag.

Två små gratis tips

Det finns några sakar du kan göra redan idag som hjälper dig att synas och höras och som dessutom är gratis

 • Google My Business (www.google.se/business)
  Med Google My Business exponerar du information om ditt företag i Googles egna plattformar som Google Sök, Google Maps och Google +. Genom att registrera ditt företag i Google My Business så ger du kunderna möjlighet att hitta dig oavsett vilken enhet de använder. Detta är ett verktyg för att ge dina kunder rätt information vid rätt tidpunkt, oavsett om det gäller köranvisningar till din verksamhetsadress i Google Maps, öppettider i Google Sök eller ett telefonnummer som de kan klicka på direkt via sin mobiltelefon. Google My Business är helt kostnadsfritt.
 • Företagssida på Facebook (www.facebook.com/business)
  Skapa en företagssida på Facebook. Men hjälp av den kan du skaffa följare, berätta vad som händer i och runt ditt företag. Att skaffa en företagssida på Facebook är helt kostnadsfritt.
  Vill du så kan du sedan marknadsföra inlägg och annonsera. Fördelen är att du här kan ställa in din exakta målgrupp och visa relevanta annonser och inlägg för potentiella kunder.
Skrolla till toppen