Instruktioner för e-post

Här hittar du instruktioner för hur du använder våra e-posttjänster.

Traditionell e-post

I våra webbhotellpaket ingår en traditionell e-postlösning med stöd för POP, IMAP och SMTP.

POP-konto är det vanligaste där du laddar ned all e-post lokalt på din dator.
IMAP kan också användas i t.ex. mobiltelefoner eller i mailprogram,
men där gäller utrymmesbegränsningen för kontot.

E-postklient på dator

PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Microsoft Outlook 2016
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Microsoft Outlook 2010
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Microsoft Outlook 2007
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Microsoft Outlook 2003
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Windows Live Mail (2011)
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - POP-konto i Outlook Express

PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto i Microsoft Outlook 2016
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto i Microsoft Outlook 2013
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto i Microsoft Outlook 2010
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto i Windows Live Mail (2011)
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto i Apple Mail

Mobila enheter - Telefoner och surfplattor

PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto på iPhone & iPad
PDF Instruktion för konfiguration av e-post - IMAP-konto på Andoid 2.3

Generellt

PDF Instruktion för konfiguration av e-post - Serverinställningar

Webbmail

Du når vår webbmail från vår förstasida https://www.forss.se

Hosted Exchange

Exchange är en kommunikationsplattform från Microsoft som ger möjlighet till att få e-post, kalender och kontakter synkad mellan flera enheter, samtidigt som du kan dela kalender med dina kollegor.
Om ni tecknat e-posttjänsten Exchange så gäller dessa instruktioner, både om det är ett Exchangekonto av full funktionalitet eller enklare webmail/IMAP-konto.

Exchange Klicka här för att se instruktioner för Exchange

Office 365

Om ni har Office 365 via oss ska automatiskt konfiguration i enheten fungera.

Office 365 Klicka här för att se instruktioner för Office 365

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...