Vi är din lokala webbyrå

Vi är en kreativ och lösningsorienterad webbyrå som hjälper små och medelstora företag att lyckas med sin hemsida. Vår ambition är att bygga långvariga, trygga och nöjda kundrelationer där vi bistår med vår expertis inom IT-området.

Vi består av ett ungt gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker med ett brinnande intresse att finna smarta lösningar för våra kunder så att de kan öka sin lönsamhet. De specifika behoven står alltid i fokus och lösningarna anpassas för varje kund.

Vår webbyrå har genom åren producerat hundratals professionella och skräddarsydda hemsidor till kunder både lokalt och internationellt. Vi är en helhetsleverantör som vill förenkla din vardag.

En hemsida till ditt företag skapar förtroende

En hemsida visar dina kunder vilka tjänster de kan använda sig av, vilka produkter de kan köpa eller vilken service du lämnar. Detta skapar ett förtroende till dina besökare och kunder. Kanske vill de skaffa sig mer information om ditt företag, ta reda på vart företaget finns, om du har några referenser eller veta vilka certifikat och utbildningar du har. Se hemsidan som ditt ansikte utåt, det kan vara det första din potentiella kund möter i kontakten med just ditt företag.

Syns du inte, finns du inte

Undersökningar visar att en hemsida hamnar på andra plats efter personliga rekommendationer i beslutsfasen för en köpprocess och det är även vanligt att en sökning på Google resulterar i den första kontaktytan till ett nytt företag, via dess hemsida. Av den anledningen är det viktigt att vara en del och synas på Google.

Hemsidan är en viktig del av ditt varumärke

Dina besökare kommer att ge dig ett större förtroende om hemsidan är lättnavigerad och ser snygg och professionell ut. En hemsida som har några år på nacken, inte är anpassad efter dagens skärmar upplevs inte lika seriös och gör att besökaren snabbt lämnar sidan till förmån för din konkurrent.

”Forss Webservice är duktiga på att lyssna på oss, förstå våra behov och komma med bra lösningar för våra företag.”

Mobilanpassad hemsida

Våra mobilanpassade webbplatser byggs enligt tekniken ”responsive design” vilket betyder att webbplatsen känner av vilken enhet besökaren använder vid besöket av din webbplats och justerar designen efter skärmstorleken. Din webbplats kommer alltid att vara lätt att navigera på och se professionell ut

Hemsida och webshop hjälper dig att sälja produkter

Om du vill sälja dina produkter direkt via nätet så finns det flera typer av lösningar. Det finns allt från färdiga hyrlösningar till skräddarsydda e-handelslösningar. 85 % av internetanvändarna har köpt och betalat varor och tjänster via nätet enligt en undersökning från Stiftelsen för infrastruktur.

Låt hemsidan berätta företagets historia

Vi människor är väldigt nyfikna av oss och vill gärna läsa på och bilda oss en relation med den vi skall göra affär med. Berätta om hur allt började, vilka med och motgångar du haft under resans gång, vilken kompetens du har inom området med mera.

Marknadsför evenemang och aktiviteter på hemsidan

Hemsidan kan berätta för dina besökare om ditt företags aktiviteter, exempelvis om du tänkt hålla i en lunchföreläsning, utbildning eller andra viktiga händelser. Detta är ett bra sätt att få besökaren att vilja återkomma till din hemsida för att se framtida aktiviteter.

Låt hemsidan göra jobbet

En riktigt bra hemsida avlastar och utför en del arbetsuppgifter som du slipper göra. En hemsida kommer exempelvis svara på frågor, nya och gamla kunder kan snabbt komma i kontakt med dig. Ett företags hemsida kan även samla in intresseanmälningar från intressenter, sköta offertförfrågningar och visa upp bilder på dina produkter.

Vill du se fler av våra referenser?

Klicka här för att komma vidare till referenssidan.

Vill du veta mer?

Ingela Forss
Telefon: 0150-66 26 59
ingela.forss@forss.se

Skrolla till toppen