Webbutveckling

Vi arbetar med webbutveckling och bygger skräddarsydda system som underlättar din vardag.

Webbaserade system

Vi är experter på skräddarsydda system som är byggda efter vår kunds behov. Med ett egenutvecklat CMS-verktyg (Forss Content Management), har vi alla möjligheter till att konfigurera verktyget så att behovet täcks.

Exempel på tidigare system vi byggt

 • Webbaserade verksamhetssystem
  Ett av Sveriges främsta vaktbolag bad oss om hjälp att utveckla ett komplett verksamhetssystem för en effektivare och enklare vardag. Systemet är självklart webbaserat vilket ökar flexibiliteten och dessutom är systemet behörighetsstyrt. Med hjälp av ett klick så kan systemet idag sammanställa faktureringsunderlag och lönerapporter, skicka automatiska sms och e-post till medarbetare och kunder. Med hjälp av det nya systemet har vår kund sparat väldigt mycket tid. Deras kunder skapar nu event efter sitt behov själva, personalen har en personlig inloggning där de bokar in sig på eventen och administratörerna har fått ett enklare arbetsflöde som sparat tid och ökat lönsamheten.
 • Webbaserade fastighetssystem
  Vi byggde ett fastighetssystem till en av Katrineholms större fastighetsägare som behövde hjälp att marknadsföra sina lediga lägenheter. Idag används systemet hos flera av Katrineholms större fastighetsägare.
  Systemet låter användaren marknadsföra lediga lägenheter och lokaler på webben. Det är helt webbaserat och enkelt att använda. Vi har även byggt till delar och funktioner för att möta användarens behov och önskemål.
 • Webbaserat taxisystem
  Ett av Katrineholms större taxibolag behövde ett nytt och modernt taxisystem, som vi fick i uppdrag att utveckla. Resultatet blev ett helt skräddarsytt system som ger kunden en större flexibilitet. Nu kan de exempelvis komma åt systemet från flera platser och det går att implementera moderna funktioner. Målet var att låta systemet arbeta för taxibolaget och taxisystemet har även fått ett enklare arbetsflöde som kräver betydligt färre klick.

Låter det intressant?

Kontakta oss för att diskutera ert behov av system eller annan webbaserad lösning!
Ring oss på 0150 – 66 26 00 eller e-posta info@forss.se för att boka ett förutsättningslöst möte.

Välkommen!

Kontakta oss

  Jag samtycker till behandlingen av uppgifterna läs vår dataskyddspolicy

  Skrolla till toppen