Flow

En enklare och smartare telefonväxel

Egen telefonväxel har aldrig varit enklare 

Med Flow så slipper dina kunder onödig kötid och får ett professionellt bemötande genom att de placeras i rätt kö för rätt ändamål. De kan själva tala in en order eller välja att bli uppringd.

Framtidens företagstelefoni finns i molnet

Professionellt bemötande

Det smarta med Flow är att du kan ta emot dina kunder precis som du vill. Vill ni att de blir direktkopplade eller kanske kopplade till en viss avdelning? Under tiden de väntar kan du låta dom lyssna på Neil Young. Oasvett vad så ger du dina kunder ett professionellt bemötande.

 

 Beställ eller boka en demo redan idag

 

Smidigare kommunikation

Flow är en smart och enkel kommunikationslösning som gör ditt företag mer tillgängliga för såväl kollegor som kunder. Med Flow effektiviserar och förbättrar ni samarbetet internt på arbetsplatsen. Från din bärbara dator, telefon eller surfplatta spelar ingen roll, det är lika smidigt och lätt överallt.

Effektivt samarbete

Du ser alltid i realtid om dina kollegor sitter i möte, pratar i telefon eller är på lunch. I Flows gruppchatt kan ni diskutera allt från det senaste projektet till kommande företagsevent. Flow hjälper dig och dina kollegor att arbeta smartare, tillsammans.

Profiler

Med hjälp av profiler så berättar du för dina kunder och kollegor om du är tillgänglig, ledig eller bara inte vill bli störd. Du kan även visa exakt vart du befinner dig på en karta om du önskar. Välj dessutom själv vilket nummer som skall visas när du ringer, om samtalen skall spelas in och vilka personer du vill skall komma fram.


Kom igång

I Flow får du alltid ett gratis företagsnummer som du kan koppla till alla dina kollegor. Inga kreditkort. Inga konstigheter. Vill du börja ringa med Flow eller köpa till fler växeltjänster?
Kontakta oss på telefonnummer 0150 - 66 26 00


Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.