Nyhetsbrev och e-postmarknadsföring

 

Skapa gratiskonto redan idag

 

Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev - Nå din målgrupp och öka försäljningen

Registrera ett gratiskonto redan idag, det tar bara några minuter.

Enkel och användarvänlig tjänst

Du har obegränsad tillgång till alla funktioner i tjänsten och betalar efter volymen på dina prenumeranter och antal utskick. Ett bra sätt att börja e-postmarknadsföra ditt företag.

Tjänsten är användarvänlig och kräver ingen kodning vilket innebär att oavsett datorvana så är du snart enkelt igång med dina mobilanpassade e-postutskick. Verktyget erbjuder flera färdiga mallar som är klara att användas samtidigt som du har möjlighet att skapa ett unikt utseende för just ditt företag med hjälp av verktygets enkla dra och släpp-funktionalitet.

Samla alla dina kontakter

Du kan enkelt skapa olika e-postlistor dirket i verktyget eller få din e-postlista att växa med hjälp av ett formulär direkt på din hemsida.

Detaljerad rapportering

Verktyget erbjuder även en överskådlig rapportering av dina utskick och visar hur dina nyhetsbrev presterar. Du kan t.ex. se hur många som öppnar nyhetsbrevet, antal klick på länkar, vilka länkar som är mest populära och mycket mer.

Självklart kan du även dela och sprida ditt nyhetsbrev via sociala kanaler som Facebook, Twitter och LinkedIn.

 

Skapa gratis konto nu

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.