Office 365 - Office för företag

Office 365 

Office - när och var du än behöver det

Microsoft Office 365 är en prenumerationstjänst för ett färdigt paket av flera välkända och program som Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Med hjälp av Office 365 blir du flexiblare än någonsin då du kan arbeta parallellt mellan datorn, surfplattan och mobiltelefonen. Skillnaden mellan Office 365 och Office 2013 är sättet att använda programvarorna. Med Office 2013 köper du programvaran genom ett engångsköp för användning på en dator medan Office 365 är betydligt flexiblare och kan nyttjas på flera enheter för flera användare.

I företagsabonnemangen för Office 365 ingår Exchange för e-post, kalenderdelning och synk av kontakter, samt flera andra lösningar som SharePoint, OneDrive och Lync.

Fr. 39,40 kr/månad och användare

Få ett flexiblare kontor i molnet för hela företaget

Office 365 kommer i en mängd olika varianter för att passa företag i alla storlekar. Paketen är sammansatta av de bästa molntjänsterna från Microsoft så att ditt kontor blir molnbaserat och tillgängligt oavsett vart ni befinner er. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar ditt företags behov bäst. Kanske behöver delar av din personal endast e-post medan andra behöver hela Officepaketet? Vi hjälper dig till den smartaste och kostnadseffektivaste lösningen ner på individnivå.

  • Officepaketet

I Microsoft Office 365 kan ni komma åt och redigera era filer och dokument såväl via webbläsaren som via installerad programvara. Fem licenser ingår så att du kan jobba från vilket enhet du vill, när du vill.

  • E-post och kalender

Microsoft Exchange är i särklass den flexiblaste och smartaste E-postlösningen. Förutom att den synkar din inbox, kalender och kontakter mellan dina enheter så har tjänsten även en erkänt hög säkerhet. Dela kalendrar mellan kollegor och boka möten direkt via mobilen.

  • Onlinemöten

Spara både tid och pengar med hjälp av effektiva onlinemöten över internet. Med Skype för företag kan du hålla såväl möten som videokonferenser med både interna som externa deltagare. Det har aldrig varit enklare att dela ljud, bild och visa presentationer i realtid.


Vi hjälper dig att välja rätt

Som Microsoft Partner hjälper vi dig att välja rätt lösning för ditt företag.
Vi hjälper dig både med support och driftsättning av Office 365.
Ring oss på 0150 - 66 26 00, via e-post info@forss.se
eller fyll i vårt kontaktformulär så ringer vi upp.


Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.