Soonr - med världen som arbetsplats

Med Soonr kan ditt team arbeta med projekt var som helst, när som helst och i stort sett vilken enhet som helst.

Soonr Workplace är en molntjänst som gör verksamheten snabbare och säkrare. Team kan samarbeta i realtid i projekt, eller offline med Sync-tekniken, och med Soonrs automatiska säkerhetskopiering och versionshantering är dina filer alltid skyddade.

Soonr

Med det enkla gränssnittet kan du kontrollera projekt och det låter bara personer med rättigheter ta del av informationen. Soonr använder avancerad kryptering och geo-redundanta datacenters för att dina filer ska ha högsta säkerhet.

I dag används Soonr Workplace av över 100 000 företag runt om i världen.

Vad är fördelarna


Business on the go

 

Du får tillgång till dina filer från alla mobila enheter, när som helst. Du slipper att skicka och ta emot tunga bilagor. Soonr stöder över 800 mobila enheter, inklusive iPhone, iPad och Androidtelefoner.

 


Textproduktion

 

Soonr erbjuder integrerade redigeringslösningar för både iOS och Android. Soonr lagrar dina favoritfiler lokalt på enheten så att du kan redigera Word-dokument, PowerPoint-presentationer och Excel-kalkylblad, även när det inte finns internetuppkoppling tillgänglig.

 


Mattias Forss

 

Vill du veta mer?

Kontakta oss för att diskutera ert behov av säkra, smarta och flexibla IT-tjänster och hur vi kan hjälpa just er! Ring oss på 0150 - 66 26 00, via e-post info@forss.se eller fyll i kontaktformuläret till höger så ringer vi upp.

 

 


Säkerhet

 

Få de filer du arbetar med automatiskt säkerhetskopierade, medan du arbetar. Du kommer aldrig att förlora en förändring i en fil igen. När vi har installerat Soonr kan vi konfigurera en automatisk säkerhetskopiering av ditt konto. Med Soonrs inbyggda versionshantering kan du snabbt och enkelt återställa filer och mappar till dess ursprungliga form och plats.

 


Dela

 

Dela filer - inom ditt team eller externt. Soonr stödjer en mängd olika filtyper, vilket innebär att du kan granska och dela allt med kollegor och kunder - från Office-dokument till filmer utan att behöva installera flera programvaror. Oavsett om du arbetar hemifrån, på kontoret eller på resande fot kan du komma åt Soonr och filerna från valfri enhet.

 


Pris

Pris

Upp till 3 användare 495 kr/mån exkl. moms
Tillägg 1 extra användare 95 kr/mån exkl. moms

 

 


Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.