Webbyrå

Vi är en kreativ och lösningsorienterad webbyrå som hjälper små och medelstora företag att lyckas på webben. Vår ambition är att bygga långvariga, trygga och nöjda kundrelationer där vi bistår med vår expertis inom IT-området.

Vi består av ett ungt gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker med ett brinnande intresse att finna smarta lösningar för våra kunder så att de kan öka sin lönsamhet. De specifika behoven står alltid i fokus och lösningarna anpassas för varje kund.

Vår webbyrå har genom åren producerat hundratals professionella och skräddarsydda webbplatser till företag och föreningar både lokalt och internationellt. Vi är en helhetsleverantör som vill förenkla din vardag. Vad kan vi hjälpa just dig med? 


StrategiStrategi, arbetsprocess och webbdesign

Innan vi börjar producera själva webbplatsen träffas vi för att diskutera projektet, gå igenom syftet med webbplatsen, när vi behöver vara färdiga och vem som gör vad.

Därefter börjar vi producera webbplatsen från grunden med hjälp av professionell webbdesign där utseende, känsla och användarvänlighet prioriteras. Detta innebär att besökaren alltid ska vara i fokus och att besöket blir en upplevelse.


Webbproduktion Webbproduktion

Vår webbyrå producerar moderna och säljande webbplatser baserade på vår expertis och skräddarsys efter era önskemål. Våra webbplatser byggs i vårt egenutvecklade publiceringsverktyg (CMS) som möjliggör det för dig att själv administrera din webbplats.
 


MobilanpassningMobilanpassad hemsida

Våra mobilanpassade webbplatser och hemsidor byggs enligt tekniken "responsive design" vilket betyder att hemsidan känner av vilken enhet besökaren använder vid besöket av din hemsida och justerar designen efter skärmstorleken. Din hemsida kommer alltid att vara lätt att navigera på och se professionell ut.
 


Ydewalls Förvaltnings AB
"Forss Webservice är duktiga på att lyssna på oss, förstå våra behov
och komma med bra lösningar för våra företag." 

Susanne Staf - VD
Ydewalls Fastighets AB
 


Text- och bildproduktionTextproduktion

Vi kan skriva säljande texter anpassade för webbsidor och erbjuda professionell fotografering i vår studio eller på plats hos er. Professionella bilder och texter har stor inverkan för er ranking på sökmotorn Google och hur era besökare agerar på sidan. 

 


SEOSökmotoroptimering (SEO)

I dagens läge är det väldigt viktigt att synas bra i sökmotorn Google. Ibland krävs det ett löpande arbete för att bibehålla sin position i sökresultaten eller för att förbättra sin position. Det arbetet handlar mycket om att analysera sökfraser, målgrupper och optimera texter. 

 


Mattias Forss

 

Låter det intressant?

Kontakta oss för att diskutera ert behov och hur vi kan hjälpa just er!
Ring oss på 0150 - 66 26 00, e-posta info@forss.se eller fyll i kontaktformuläret till höger för att boka ett förutsättningslöst möte.

Välkommen!
Logotyp och grafiskt materialLogotyp

Vår webbyrå kan hjälpa dig att ta fram en högupplöst logotyp eller brevmallar, visitkort,
e-postsignaturer med mera som ger ditt företag ett seriöst och professionellt intryck.
Ett företags profil skall vara enhetlig för att inte förvirra nya och befintliga kunder.

 


WebbutvecklingWebbutveckling

En av vår webbyrås största styrkor är flexibiliteten och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Tidigare har vi utvecklat allt från avancerade prisuträkningar på webbplatser till komplext marknadsföringssystem för fastighetsobjekt. Inget projekt är för stort eller för litet, prata med oss så hjälper vi dig till en lösning som passar just dig.
 


Sociala medierSociala medier

Vi hjälper dig att starta upp en företagssida på Facebook eller andra sociala medier som Twitter, Instagram eller Linkedin. Om du redan är aktiv på sociala medier så kan vi koppla dina konton mot din webbplats i form av en enkel följknapp eller integrera ditt flöde direkt på webbsidan.

 


Vill du se fler av våra referenser?

Klicka här för att komma vidare till referenssidan.

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.