Butiksbild

Professionell fotografering

I våra lokaler på Lövåsen i Katrineholm hjälper vi dig att producera professionella och högupplösta fotografier till din webbplats i form av porträttfoton, gruppfoton eller produktbilder. Vill du att vi hjälper dig att fota era fastigheter, lokaler eller andra motiv på plats hos er så hjälper vi er självklart även med det.

Därför skall du anlita en professionell fotograf

Bilder av hög kvalitet som visar upp ert företag eller era produkter/tjänster är viktigt, och hjälper er att öka er försäljning. Med hjälp av en professionell fotograf får du bilder som är tillräckligt högupplösta för att användas både på hemsidan men även i trycksaksproduktion så som annonser eller reklamblad. En riktigt duktig fotograf hjälper dig att slappna av framför kameran vilket gör att du förmedlar en känsla av självsäkerhet och expertis.

Professionella fotografier av personal, produkter eller lokaler kan vara exakt det ert företag behöver för att locka era besökare att göra affär. Chansen att vilja göra affärer ökar om besökaren kan se ett ansikte på en företagsrepresentant.

Porträtt Porträtt Porträtt

6 anledningar att skaffa professionella foton till hemsidan

 Engagerar dina besökare.
 Visar upp din produkt eller tjänst.
 Gör webbplatsen intressantare för besökarna.
 Ökar antalet affärer.
 Förbättrar rankingen i sökmotorer.
 Ökar din trovärdighet.


Mattias Forss

 

Låter det intressant?

Kontakta oss för att diskutera ert behov och hur vi kan hjälpa just er!
Ring oss på 0150 - 66 26 00, e-posta info@forss.se eller fyll i kontaktformuläret till höger för att boka ett förutsättningslöst möte.

Välkommen!

 


Bildernas betydelse

Omgivning

Genom att använda sig av bilder på webbplatsen adderar du både färger och kontraster som gör att hemsidan upplevs mer tilltalande för dina besökare. En snygg hemsida med bra bilder är intressantare och effekten blir att dina besökare därmed stannar länge på din webbplats vilket ofta leder till en intresseanmälan eller en affär.

Förutom att hemsidan blir intressantare för besökaren så blir även hemsidan intressantare för Google vilket leder till en bättre ranking av din webbplats och ett högre resultat hos sökmotorn. Genom att ge bilderna en titel och beskrivning så syns du bättre både i själva sökmotorn men även i Googles bildsök. Bättre synlighet i sökmotorerna betyder fler besök och fler besök betyder fler affärer.

  

Redigering är en stor del av jobbet

För att lyckas med bilderna så krävs det även ett stort efterarbete med bilderna. Dagens fotografering handlar väldigt mycket om digital redigering och vi försöker alltid att se till att bilderna blir så bra de kan från början för att spara in tid på retuscheringen.

Omgivning

Egna eller köpta bilder?

Det syns ganska tydligt om ett företag väljer att använda köpta bilder från en bildbank. Vi rekommenderar därför att istället använda egenproducerade bilder eller ta hjälp av en professionell fotograf. Förutom att bilderna känns mer personliga och ökar din trovärdighet så blir era bilder unika för er och ni slipper problem med eventuella copyright-problem på er webbplats. Köpta bilder från en bildbank blir oftast ganska sterila och framkallar inte den där känslan hos besökaren som berör. Att beröra och engagera besökaren är en viktig del för att konvertera din besökare till kund.

 


« Tillbaka

Kontakt

0150-66 26 00 | info@forss.se

Vill du att vi kontaktar dig?

Kontakt

Telefon:
0150-66 26 00

E-post:
info@forss.se

Adress:
Videvägen 15
641 49 Katrineholm

Öppettider:
Vardagar kl 08-17

Lite kort om Forss

Forss Webservice AB är ett serviceinriktat IT-företag från Katrineholm. Vår affärsidé är att öka våra kunders lönsamhet med hjälp av IT. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Läs mer om företaget »

. . .
.

Senaste Nytt

Det finns inga artiklar...

.