Microsoft 365

Office – när och var du än behöver det

Microsoft 365 är en abonnemangstjänst för ett paket av flera välkända och program som Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Med hjälp av Microsoft 365 blir du flexiblare än någonsin då du kan arbeta parallellt mellan datorn, surfplattan och mobiltelefonen.

I företagsabonnemangen för Office 365 ingår Exchange för e-post, kalenderdelning och synk av kontakter, samt flera andra lösningar som SharePoint, OneDrive och Teams.

Få ett flexiblare kontor i molnet för hela företaget

Microsoft 365 kommer i en mängd olika varianter för att passa företag i alla storlekar. Paketen är sammansatta av de bästa molntjänsterna från Microsoft så att ditt kontor blir molnbaserat och tillgängligt oavsett vart ni befinner er. Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar ditt företags behov bäst. Kanske behöver delar av din personal endast e-post medan andra behöver hela Officepaketet? Vi hjälper dig till den smartaste och kostnadseffektivaste lösningen ner på individnivå.

  • Officepaketet
    I Microsoft 365 kan ni komma åt och redigera era filer och dokument såväl via webbläsaren som via installerad programvara. Fem licenser ingår så att du kan jobba från vilket enhet du vill, när du vill.
  • E-post och kalender
    Microsoft Exchange är i särklass den flexiblaste och smartaste e-postlösningen. Förutom att den synkar din inbox, kalender och kontakter mellan dina enheter så har tjänsten även en erkänt hög säkerhet. Dela kalendrar mellan kollegor och boka möten direkt via mobilen.
  • Onlinemöten
    Spara både tid och pengar med hjälp av effektiva onlinemöten över internet. Med Teams kan du hålla såväl möten som videokonferenser med både interna som externa deltagare. Det har aldrig varit enklare att dela ljud, bild och visa presentationer i realtid.

Vi hjälper dig att välja rätt

Som Microsoft Partner hjälper vi dig att välja rätt lösning för ditt företag.
Vi hjälper dig både med support och driftsättning av Microsoft 365.
Ring oss på 0150 – 66 26 00 eller via e-post info@forss.se

Tjänster och erbjudanden

Nyhetsbrev

Du har obegränsad tillgång till alla funktioner i tjänsten och betalar efter volymen på dina prenumeranter och antal utskick. Ett bra sätt att börja e-postmarknadsföra ditt företag.

Online backup

Online Backup säkerhetskopierar din data automatiskt varje dag, så att du kan arbeta helt utan avbrott. Din data förvaras sedan i säkert förvar på krypterade servrar.

Panda Adaptive Defense 360

En modern lösning som skyddar mot att oönskad kod körs genom att helt enkelt låta Pandas tekniker godkänna alla körbara filer innan de tillåts att startas på din dator. 

Skrolla till toppen