Smarta IT-lösningar sedan 1998

Forss IT AB är ett serviceinriktat och lokalt IT-företag från Katrineholm som grundades 1998 under namnet Forss Webservice. Sedan dess har vi dagligen hjälpt våra kunder att använda IT på bästa sätt, så att de kan öka sin lönsamhet. Vi är ett ungt och drivet gäng professionella projektledare, webbutvecklare och tekniker som är experter på vårt område, att hjälpa dig med IT.

Det finns flera goda exempel på smarta lösningar som frigör tid hos våra kunder, så att fokus kan läggas på kärnverksamheten. Vi hjälper även våra kunder att marknadsföra sig på webben, för att skapa fler affärer. De specifika behoven står alltid i fokus och lösningarna anpassas för varje kund.

Det började i Katrineholm

Forss IT AB grundades år 1998 av den då 13-åriga Mattias Forss, som redan då hade ett stort intresse av teknik och att hjälpa andra utnyttja denna på rätt sätt. Till en början hölls verksamheten på en hobbynivå, för att några år senare expandera tack vare nöjda och återkommande kunder.

Tusentals kunder över hela landet

Resan har gått via bl.a. den klassiska källarlokalen till att vi idag inryms i en egen fastighet på expansiva Lövåsen i Katrineholm, är rikstäckande och har över 2000 kunder. Med vår framgångshistoria bakom oss och långa erfarenhet ser vi fram emot att fortsätta expandera vår verksamhet och hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Idag en helhetsleverantör inom IT

Vi levererar ett brett utbud av IT-lösningar, som gör att ni slipper ha flera IT-leverantörer:

En proaktiv IT-partner

Vi hjälper företag på ett snabbt, enkelt och effektivt sätt drifta hela deras IT-miljö. Vi kan sätta upp och bibehålla en stabil IT-miljö med hjälp av regelbunden förebyggande service

Världskända partners

Vi arbetar med ledande leverantörer inom IT-branschen.

Kontakta oss

  Jag samtycker till behandlingen av uppgifterna läs vår dataskyddspolicy

  Mer om Forss

  Vi skyddar din data och IT-infrastruktur

  Vi ser till att du får ut det mesta av IT för att underlätta ditt dagliga arbete. Genom serviceavtal kommer vi ut och arbetar förebyggande för bästa funktion.

  Vi hjälper dig när det strular och oftast redan innan dess

  Vi säljer och utför underhåll på företags IT-miljö inklusive datorer och nätverk. Vi hjälper er när allt står still, eller i förebyggande syfte för att minska riskerna för ett avbrott.

  Vi hjälper dig med allt inom webb, hosting och domäner

  Vi är en kreativ och lösningsorienterad webbyrå som hjälper små och medelstora företag att lyckas på webben.

  Skrolla till toppen