Domännamn

Domännamn är idag en självklarhet för alla företag. Det har även blivit mycket vanligt även för en personliga hemsidan eller bloggen. Med ett eget domännamn får ni t.ex. www.företag.se, er alldeles egen identitet på Internet.

Sök domännamn

Domännamn med webbhotellpaket

Vi kopplar naturligtvis in ert domännamn till våra tjänster. Om ni abonnerar på ett webbhotellpaket från oss och använder ett eget domännamn blir era e-postadresser valfritt@ertdomännamn.se och er hemsideadress www.ertdomännamn.se

Endast registrering / Parkering

Ni kan parkera/reservera domännamnet hos oss till det blir dags att börja använda det. Detta är bra om ni har något varumärke eller företagsnamn där ni inte vill riskera att någon annan ska kunna ta namnet.

Domännamn med åäö? Fungerar dem och ska man ha dem?

Domännamn med ÅÄÖ fungerar främst som ett komplement till din vanliga domän utan ÅÄÖ. I dagsläget är användare så vana att ta bort ÅÄÖ i webbadresser även om man säger att adressen är www.företaget.se. Dock kan det vara bra för att säkra upp sitt ÅÄÖ-domännamn så inte en konkurrent registrerar det, eller om någon skriver din domän med prickar så kommer de rätt ändå.

IDN-domännamn (med åäö) är beroende av stöd i webbläsaren. Den populära webbläsaren Mozilla Firefox har haft stöd för detta länge. Internet Exporer har haft inbyggt stöd sedan version 7. Observera att många e-postprogram saknar stöd för IDN-domäner, vilket gör att vi rekommenderar att man använder ett domännamn utan ÅÄÖ i sin e-postadress.

Domännamn - Prislista

Här nedan följer en prislista över domännamn under några av de vanligaste toppdomänerna.

 • Toppdomän Pris
 • .se 219 kr/år exkl. moms

  274 kr/år inkl. moms

 • .com 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .nu 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .net 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .org 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .info 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .biz 295 kr/år exkl. moms

  369 kr/år inkl. moms

 • .eu 395 kr/år exkl. moms

  494 kr/år inkl. moms

Tjänster och erbjudanden

Webbhotell

Hos oss ingår alltid fri support, flytthjälp när du kommer från en annan leverantör, och en personlig service som inte går att få hos de stora leverantörerna. 

SSL

SSL-certifikat används för att kunna säkra en server, till exempel en webbserver eller en mailserver. För att kunna ta emot kortbetalningar på en webbplats är det obligatoriskt att inneha ett SSL-certifikat.

Webbyrå

Vi är en kreativ och lösningsorienterad webbyrå som hjälper små och medelstora företag att lyckas på webben. Vår ambition är att bygga långvariga, trygga och nöjda kundrelationer där vi bistår med vår expertis inom IT-området.

Skrolla till toppen