Nyhetsbrev

Ditt kompletta verktyg för nyhetsbrev – Nå din målgrupp och öka försäljningen

Registrera ett gratiskonto redan idag, det tar bara några minuter.

Enkel och användarvänlig tjänst

Du har obegränsad tillgång till alla funktioner i tjänsten och betalar efter volymen på dina prenumeranter och antal utskick. Ett bra sätt att börja e-postmarknadsföra ditt företag.

Tjänsten är användarvänlig och kräver ingen kodning vilket innebär att oavsett datorvana så är du snart enkelt igång med dina mobilanpassade e-postutskick. Verktyget erbjuder flera färdiga mallar som är klara att användas samtidigt som du har möjlighet att skapa ett unikt utseende för just ditt företag med hjälp av verktygets enkla dra och släpp-funktionalitet.

Samla alla dina kontakter

Du kan enkelt skapa olika e-postlistor direkt i verktyget eller få din e-postlista att växa med hjälp av ett formulär direkt på din hemsida.

Detaljerad rapportering

Verktyget erbjuder även en överskådlig rapportering av dina utskick och visar hur dina nyhetsbrev presterar. Du kan t.ex. se hur många som öppnar nyhetsbrevet, antal klick på länkar, vilka länkar som är mest populära och mycket mer.

Självklart kan du även dela och sprida ditt nyhetsbrev via sociala kanaler som Facebook, Twitter och LinkedIn.

Skapa gratiskonto

Jag vill bli kontaktad

  Jag samtycker till behandlingen av uppgifterna läs vår dataskyddspolicy

   Jag samtycker till behandlingen av uppgifterna läs vår dataskyddspolicy

   Tjänster och erbjudanden

   Office 365

   Vi hjälper dig att hitta det alternativ som passar ditt företags behov bäst. Kanske behöver delar av din personal endast e-post medan andra behöver hela Officepaketet?

   Online backup

   Online Backup säkerhetskopierar din data automatiskt varje dag, så att du kan arbeta helt utan avbrott. Din data förvaras sedan i säkert förvar på krypterade servrar.

   Panda Adaptive Defense 360

   En modern lösning som skyddar mot att oönskad kod körs genom att helt enkelt låta Pandas tekniker godkänna alla körbara filer innan de tillåts att startas på din dator. 

   Skrolla till toppen