Telavox Flow telefoni

En enklare och smartare telefonväxel.

Egen telefonväxel har aldrig varit enklare

Med Flow så slipper dina kunder onödig kötid och får ett professionellt bemötande genom att de placeras i rätt kö för rätt ändamål. De kan själva tala in en order eller välja att bli uppringd.

Professionellt bemötande

Det smarta med Flow är att du kan ta emot dina kunder precis som du vill. Vill ni att de blir direktkopplade eller kanske kopplade till en viss avdelning? Under tiden de väntar kan du låta dom lyssna på Neil Young. Oavsett vad så ger du dina kunder ett professionellt bemötande.

Beställ eller boka en demo redan idag

Smidigare kommunikation

Flow är en smart och enkel kommunikationslösning som gör ditt företag mer tillgängliga för såväl kollegor som kunder. Med Flow effektiviserar och förbättrar ni samarbetet internt på arbetsplatsen. Från din bärbara dator, telefon eller surfplatta spelar ingen roll, det är lika smidigt och lätt överallt.

Effektivt samarbete

Du ser alltid i realtid om dina kollegor sitter i möte, pratar i telefon eller är på lunch. I Flows gruppchatt kan ni diskutera allt från det senaste projektet till kommande företagsevent. Flow hjälper dig och dina kollegor att arbeta smartare, tillsammans.

Profiler

Med hjälp av profiler så berättar du för dina kunder och kollegor om du är tillgänglig, ledig eller bara inte vill bli störd. Du kan även visa exakt vart du befinner dig på en karta om du önskar. Välj dessutom själv vilket nummer som skall visas när du ringer, om samtalen skall spelas in och vilka personer du vill skall komma fram.

Kom igång

I Flow får du alltid ett gratis företagsnummer som du kan koppla till alla dina kollegor. Inga kreditkort. Inga konstigheter.

Vill du börja ringa med Flow eller köpa till fler växeltjänster?
Kontakta oss på telefonnummer 0150 – 66 26 00

Tjänster och erbjudanden

SMS-tjänster

Vi erbjuder avancerade SMS-tjänster som gör att ni kan automatisera utskick av meddelanden till mobiltelefoner (SMS och MMS). Vi har stor erfarenhet av skräddarsydda lösningar.

Online backup

Online Backup säkerhetskopierar din data automatiskt varje dag, så att du kan arbeta helt utan avbrott. Din data förvaras sedan i säkert förvar på krypterade servrar.

Panda Adaptive Defense 360

En modern lösning som skyddar mot att oönskad kod körs genom att helt enkelt låta Pandas tekniker godkänna alla körbara filer innan de tillåts att startas på din dator. 

Skrolla till toppen