Datto Workplace

(även känt som Autotask Workplace)

Med Datto Workplace kan ditt team arbeta med projekt var som helst, när som helst och i stort sett vilken enhet som helst.

Datto Workplace är en molntjänst som gör verksamheten snabbare och säkrare. Team kan samarbeta i realtid i projekt, eller offline med Sync-tekniken, och med Dattos automatiska säkerhetskopiering och versionshantering är dina filer alltid skyddade.

Med det enkla gränssnittet kan du kontrollera projekt och det låter bara personer med rättigheter ta del av informationen. Datto använder avancerad kryptering och geo-redundanta datacenters för att dina filer ska ha högsta säkerhet.

I dag används Datto Workplace av över 100 000 företag runt om i världen.

Pris

Upp till 3 användare 495 kr/mån exkl. moms
Tillägg 1 extra användare 95 kr/mån exkl. moms

Vad är fördelarna

  • Du får tillgång till dina filer från alla mobila enheter, när som helst. Du slipper att skicka och ta emot tunga bilagor. Datto stödjer över 800 mobila enheter, inklusive iPhone, iPad och Androidtelefoner.
  • Datto erbjuder integrerade redigeringslösningar för både iOS och Android. Datto lagrar dina favoritfiler lokalt på enheten så att du kan redigera Word-dokument, PowerPoint-presentationer och Excel-kalkylblad, även när det inte finns internetuppkoppling tillgänglig.
  • Få de filer du arbetar med automatiskt säkerhetskopierade, medan du arbetar. Du kommer aldrig att förlora en förändring i en fil igen. När vi har installerat Datto kan vi konfigurera en automatisk säkerhetskopiering av ditt konto. Med Datto inbyggda versionshantering kan du snabbt och enkelt återställa filer och mappar till dess ursprungliga form och plats.
  • Dela filer – inom ditt team eller externt. Datto stödjer en mängd olika filtyper, vilket innebär att du kan granska och dela allt med kollegor och kunder – från Office-dokument till filmer utan att behöva installera flera programvaror. Oavsett om du arbetar hemifrån, på kontoret eller på resande fot kan du komma åt Datto och filerna från valfri enhet.
Skrolla till toppen